12 nolu herink (TOKİ) sondajı arızalandı!

12 nolu herink (TOKİ) sondajı arızalandı!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeni Mahalle ve Esenyurt Mahallesinin büyük bir bölümünün Su ihtiyacını sağlayan 12 nolu Herink (TOKİ) sondajı arızalandı.

 Yüksekova Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, hemen harekete geçerek sondaj onarım çalışmaları başlattı.

Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer’in hazır bulunduğu onarım çalışmalarında arızalı sondaj belediye tekniker elemanları tarafından kuyudan onarılmak üzere çıkartıldı. 

12 nolu sondajda meydana gelen arıza giderilinceye kadar söz konusu iki mahallede su kesintisinin olacağını belirten Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Ekiplerimiz arıza onarım çalışmalarına başladı.

Arızalı sondaj en kısa zamanda arızası giderilerek tekrar kuyuya indirilecek. Muhtemelen en geç akşam saatlerinde yeniden su vermeye başlayacağız” dedi.

suksekova-sondaj-m.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.