Ak Parti Hakkari teşkilatları bir araya geldi

Ak Parti Hakkari teşkilatları bir araya geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Teşkilatı 2019 Ekim ayı “ Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısı yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak’ın başkanlığında yapılan toplantıya geçmiş Dönem İl Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın, Gençlik Kolları Başkanları, İl, Belediye meclis üyeleri ve tüm yönetim birimleri hazır bulundu.

2019 Ekim ayı “ Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısında teşkilat çalışmaları, ilde yapılan ve yapılacak hizmetler ve Belediye başkanlarının projeleri ele alındı. Haber: Feyzullah Taş

ak-parti-009.jpgak-parti-2-020.jpgak-parti-3-010.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum