• BIST 8908.47
  • Altın 3027.611
  • Dolar 34.282
  • Euro 36.9585
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

AK Parti Merkez İlçe kongresine davet!

AK Parti Merkez İlçe kongresine davet!
Hafta sonu yapılacak olan AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanlığı kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir katılacak.

Hafta sonu yapılacak olan AK Parti Hakkari  Merkez İlçe Başkanlığı kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir katılacak.

Kongre hazırlıkları kapsamın da AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Geçmiş Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Gençlik Kolları Başkan Vekili Nazif Zirek ve Parti Teşkilatı ile birlikte Hakkari kent merkezinde bulunan hemen hemen tüm esnafları gezerek 8.Olağan Kongre Merkez İlçe Kongresi davet broşürlerini dağıttı.

Çarşı merkezinde “Cumhurbaşkanımıza Mektup” standını kurarak vatandaşlara ve gençlere bir araya gelip, vatandaşlara Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’a mektupları yazıp kapalı zarf için sandığa bıraktı.

Hakkari merkezde bulman billboardlara çarşı merkezi ve çevre yolunun değişik yerlerine kongre davet afişleri ve parti binasına asıldı.

 Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve teşkilatı Hakkari Merkez de bulunan kanaat önderlerine, aile büyüklerine, stk temsilcilerine ve diğer vatandaşlara kongre davetiyesi gönderildi. 

AK Parti Hakkari Merkez İlçe Teşkilatında kayıtlı bulunan yaklaşık 7500 parti üyesinede Kongre Davet mesajı gönderildiğini ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir; kongre ile ilgili şunları kaydetti.

“Bu kongremizin, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine ve AK Parti’nin Hakkari’deki gücünü daha da artıracağına inanıyorum. Şimdiden katılım gösterecek olan tüm Hakkarili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kongremizin Ülkemiz için bölgemiz için ve Hakkarimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca kongremize  köyler de ve Durankaya beldesinde  bulunan vatandaşlarımızda davet ediyoruz.Kongremiz pazar günü (Yarın) saat 14:00'te Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılacak.  ''

Kongreye  beraber teşkilat Başkan yardımcıları bölge koordinatörleri, milletvekilleri katılım gösterecek.

cumhur-demir-1.jpegcumhur-demir-2.jpgcumhur-demir-1111.jpeg

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim