• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Ak Partili Yılmaz "Halkımızın bizde beklentileri var"

Ak Partili Yılmaz "Halkımızın bizde beklentileri var"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler başkan yardımcıları Ayşe Sula Köseoğlu ve Mehmet Sait Kirazoğlu ile birlikte Hakkariye geldi.

31 Mart yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya; Ak Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Ak Parti Hakkari Belediye Başkan adayı İş İnsanı İsmet Ölmez, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Şemidnli Belediye Başkan Vekili Eşref Aysal, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan Çiçek, Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 

AK Parti Hakkari İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nden sonra illeri gezdiklerini, siyasal mücadelelerin bazen zaman aldığını, başarının hırs ve gayretle mümkün olduğunu söyledi.

Daha önce 20'nin üzerinde büyükşehir ve ilde ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Yılmaz, 31 Mart'taki seçimlerde daha iyi sonuç beklediklerini, Hakkari'de de güzel haber beklediklerini ama bunun nasip olmadığını belirtti.

Karamsar olmamak gerektiğini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Milletimiz son seçime bir hafta kala o yüksek değerlendirme kabiliyetiyle seçimde böyle bir sonuç ortaya koydu. Biz o seçim sandığındaki oy sonuçlarını okuduk. Bu sonuçların bize yeni tenbihler, tavsiyeler, öneriler içerdiğini okuduk, anladık.

Ülkemiz genelindeki bazı sorunların da dünyada, bölgemizde de olup biten bazı sorunların da etkisiyle ülkemize yansımış olan bu problemlerin etkisiyle seçim sonucunun böyle olduğunu okuduk. Milletimiz haklıdır, milletimiz doğrudur. Milletimiz bizim velinimetimizdir, başımızın tacıdır. Biz bu konudaki eksiklerimizi giderip geleceğe doğru aynı heves, aynı hırs aynı değil, hatta artan oranda bir gayret ve çabayla koşmak üzere motive olduk, hırslandık ve o gayret içinde geleceğe doğru koşuyoruz."

Uzun yıllardır bu işin içinde olduğunu, 20 yıl belediye başkanlığı yaptığını ve yaşadığı zorluklara rağmen mücadelesine devam ettiğini kaydeden Yılmaz, "Önümüzde yeni bir süreç var. Bu süreçte İnsanımızın bizden beklentileri var.

AK Parti yerel yönetimler tarihinde 2002'den bu yana adeta tarih yazmış bir siyasi harekettir. Türkiye'nin şu anda parmakla gösterilen birçok büyükşehrini AK Parti belediyeciliği ihya ve inşa etmiştir. Zorlukları aşmanın bir yolu var. Tevazu, samimiyet ve gayret. Tevazu içinde olun, gayretli olun. Bu ülkenin insanı hizmetin kadrini, kıymetini bilir." dedi.

whatsapp-image-2024-07-12-at-10-30-37-2.jpegwhatsapp-image-2024-07-12-at-10-30-37-1.jpegwhatsapp-image-2024-07-12-at-10-30-37.jpeg

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim