• BIST 10851.78
  • Altın 2506.453
  • Dolar 32.6575
  • Euro 35.3243
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Aydoğdu "Engellileri sevindirmeye devam ediyoruz"

Aydoğdu "Engellileri sevindirmeye devam ediyoruz"
Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Hakkari Şemdinli ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ÖZEL Gereksinimli vatandaşa daha ( Akülü Araba ve Manuel Kluzetli Tekerlekli Sandalye'yi hediye etti.

 Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Hakkari Şemdinli ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ÖZEL Gereksinimli vatandaşa daha ( Akülü Araba ve Manuel Kluzetli Tekerlekli Sandalye'yi hediye etti.

Başkan Aydoğdu, "Kurulduğu günden beri engellilerin sorunları ile yakından ilgilenen ve ihtiyaç sahibi engellilere yardım eli uzatan Hakkari Gençlik engelliler Derneği engelli vatandaşa el uzatmaya devam ediyoruz.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesin'de ikamet eden  Yusuf Karataş %95  Özel Gereksinimli Yusuf için 1 Adet Akülü araba, 1Adet Manuel Kluzetli Tekerlekli Sandalye  desteğinde bulunduk.

Hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri Akülü araba ve Manuel tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Yusuf kardeşimize verdik.

 Yusuf kardeşimizin en büyük Hayali olan Akülü Arabası olup Okula gitmesi ve dışarı çıkıp arkadaşlarıyla gezmesiydi Şükürler olsun' ki Özel Gereksinimli kardeşimiz Yusuf'un Hayalini gerçekleştirdik.

Semdinli ilçesinde yaşayan Karataş ailesinin evine giderek hayırsever vatandaşların desteğiyle alınan Akülü araba ve Manuel Kluzetli Tekerlekli Sandalyenin kurulumu gerçekleştirerek Karataş ailesine teslim etti. Yusuf Karataş''ın yeni arabasına bildirip bir süre gezdiren Başkan Aydoğdu, Özel   gereksinimli kardeşimizin artık  Annesinin   kucağın'da değilde Akülü arabasın'da geleceğinin mutluluğunu  yaşayacaktır dedi 

Coğrafya tanımaksı'zın tüm engelleri aşmak için mücadele ettiklerini ifade eden Aydoğdu, ''Hakkari'nin Şemdinli ilçesin'de yaşayan özel gereksinimli  kardeşimizin Akülü arabası ve Menuel Kluzetli Tekerlekli Sandalye'ye ihtiyacı vardı.

Bizlere ulaşan maddi durumu iyi olmayan bu ailemizin çocukları için hayırseverler'den gelen yardımlarla Akülü Araba Manuel Kluzetli Tekerlekli  Sandalye arabalarını alıp kendilerine ulaştırdık. Dernek olarak bizim amacımız coğrafya tanımaksızın tüm insanlara ulaşmak istiyoruz. Özel gereksinimli arkadaşlarımızı topluma kazandırmak için çalışıyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Yusuf  Karataş'ın aileleri ise  kendilerine ulaşan Hakkari gençlik ve engelli'ler derneğine ve Hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek, "Özel Gereksinimli çocuğumuz doğuştan engellidir. Fizik tedavi görüyor. Okula gidiyor. Araba ihtiyacımız vardı, sağolsun Hakkari'den gelen başkan Aydoğdu Yusuf'un Hayalini Gercekleştirerek bizim ihtiyacımızı karşıladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz Allah başkan dan razı olsun" dedi.

engelli-016.jpg

 

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim