Başkan Çakırbeyli' den 8 Mart mesajı

Kaynak:Feyzullah Taş

CHP Hakkari İl Başkanı Suzan Çakırbeyli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kadınların eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesinin simgesi olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, yaşamın her alanında emek veren, direnen, üreten tüm kadınlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Bugün, kadınların toplumsal hayatta, siyasette, ekonomide ve karar alma mekanizmalarında eşit şekilde yer alması gerektiğini bir kez daha hatırlatma günüdür. Ancak ne yazık ki ülkemizde kadınlar hala şiddet, eşitsizlik ve adaletsizlikle karşı karşıya kalıyor. İstanbul Sözleşmesi’nin feshedildiği, kadın cinayetlerinin cezasız kaldığı, kadın emeğinin görünmez hale getirildiği bir süreçte, bizler yılmadan mücadelemizi sürdüreceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadınların haklarını savunmaya, onların sesini her platformda duyurmaya ve eşit bir gelecek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Kadınların gücünü, emeğini ve azmini görmezden gelen hiçbir sistem sürdürülebilir değildir.

Bu vesileyle, kadın mücadelesine omuz veren herkesi saygıyla selamlıyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Suzan Çakırbeyli
CHP Hakkari İl Başkanı

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.