Cilo bombalandı 50 sivilden haber alınamıyor

Cilo bombalandı 50 sivilden haber alınamıyor
Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik (Xirvate) beldesinde ikamet edip Meydanbelek Yaylası'na çıkan aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 50 kişiden bombardıman nedeniyle haber alınamıyor.

Büyükçiftlik'te bulunan ailelerin, bombardımana tutulan Meydanbelek Yaylası'nda bulunan yakınlarını kurtarmak için bölgeye hareket ettikleri öğrenildi. Belediye, HDP, DBP belediye eş başkanlarının bölgeye hareket ettiği belirtildi.

MÜJDELİ HBER

Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'dan geldi. Konu ile ilgili Yüksekova Haber'e açıklamalarda bulunan Zeydan, yayla çevresinde TSK uçakları tarafından bombardıman yapıldığını ifade ederek,

"Yaylaya çıkan vatandaşlarımız ile şebeke sorunu yüzünden iletişim kurulamaması halkımızı telaşlandırdı. Çok şükür vatandaşlarımız ile iletişim kurabildik ve durumlarının iyi olduğunu öğrendik" dedi. Hakkarihabertv.com

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.