Çukurca'da 10 ton et ele geçirildi

Çukurca'da 10 ton et ele geçirildi
Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Köprülü Köyü güvenlik kontrol noktasında bir araçta yapılan aramada yaklaşık 10 ton et ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Çukurca ilçesi ile Şırnak karayolunda güzergahında bulunan Köprülü Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, güvenlik kontrol noktasında sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir kamyonda arama yaptı.

 

Aramada yurda kaçak yollarla getirildiği iddi edilen yaklaşık 10 tonun üzerideki ete el konuldu. İsmi açıklanmayan kamyon sürücüsü gözaltına alınırken etin kaçak olup olmadığı ili ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi. Hakkarihabertv.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.