Çukurca'da 7 EYP tespit edilerek imha edildi!

Çukurca'da 7 EYP tespit edilerek imha edildi!
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Ceylanlı Köyü Gelinli Mezrası kırsal tespit edilen 7 El Yapımı Patlayıcı (EYP) imha edildi.

 Valilik tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;

05.09.2017 günü İlimiz Merkez Ceylanlı Köyü Gelinli Mezrası kırsal alanında, Hakkâri-Çukurca yolunun emniyetini sağlayan güvenlik güçlerimize yönelik olarak yerleştirildiği değerlendirilen 7 adet EYP düzeneği tespit edilmiştir.

Düzenekler Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tarafından usulüne uygun olarak imha edilmiş olup, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. İHA

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.