Çukurca'da can dostlar sağlık taramasından geçirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üs bölgelerdeki askeri birliklerde bulunan can dostları sağlık taramasından geçirdi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Irak sınırında sıfır noktada bulunan Kavuşak köyü üs bölgedeki can dostlar sağlık taramasından geçti.
Vatan savunması için sınırda canla başla görev yapan Mehmetçiğin bulunduğu bölgedeki can dostlar büyük bir titizlikle sağlık taramaları yapıldı.
Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri," 54 can dostumuzun sağlık taramaları yapıldı. İç parazit dış parazit ve Kuduz aşıları yapıldı.
11 can dostumuzun vücudun değişik yerlerinde yaralanmalar gözlenip cerrahi müdahale de bulunuldu. 4 tanesinde de Ayaklarında kırık çıkık tespit edilmiş ortopedi tedaviler yapıldı"
Mehmetçik sınırdaki can dostların sağlık taramaları ile yakından ilgilenerek onların beslenmelerine sahip çıkıyor. Haber: Feyzullah Taş
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum
Çukurca ilçesi