Emitt’te 2500 kişiye yöresel yemek ikram edildi

Emitt’te 2500 kişiye yöresel yemek ikram edildi
Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği (HAKAPAD) 2018 Emitt fuarında 2 bin 500 kişiye yöresel yemek ikramında bulundu.

Dünyanın 5. Türkiye’nin ise uluslararası en büyük turizm buluşması olan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün açtığı Hakkari Valiliği standı fuarı yılın en iyi standı seçilmişti.

HAKAPAD Başkanı Necmettin Kurt, Emitt fuarında açılan Hakkari standının büyük ilgi gördüğünü ifade ederek burada 2 bin 500 kişiye yöresel yemek ikramında bulunduklarını söyledi.

Başkan Kurt,” Emitt fuarında  2500 kişiye yöresel yemeklerimizden doğaba, kırıs ve doleme. Dêwin ve Bürüş gibi zengin çeşidi olan yemeklerimizi ikram ettik.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Hakkari standı yoğun ilgi odağı oldu.  Hakkari Valiliğimize ve  Hakkari İl Kültür Turizm Müdürlüğümüze  sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Hakkarihabertv.com

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.