Hakkari Belediyesi ve il özel idaresi SDS İmzalandı

Hakkari Belediyesi ve il özel idaresi SDS İmzalandı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Belediye ve İl Özel İdaresi Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı.

 Vali Akbıyık, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalayarak hayırlı olmasını temenni etti.

Hakkari BEM-BİRSEN İl Başkanı Faruk Işık ve BEM-BİRSEN Hakkari Belediyesi  işyeri Temsilcisi Mustafa Ülvi Akın  Hakkari Belediye Başkanlığı ve İ l Öze İdare Genel Sekreterliği 2022-2023 yılını kapsayan Sosyal Destek Sözleşmesi (SDS)’ yi en yüksek tavanda imzaladık.  Sayın Valimiz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular. Hakkarihabertv.com

img-5262.JPG

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.