Hakkari heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde
Kaynak:Hakkarihabertv.com
Vali Çelik’e, AK Parti Hakkâri İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Yüksekova Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar ve Büyükçiftlik Belediye Başkanı Çayan eşlik ediyor.
Vali Çelik Başkanlığındaki heyet, Ankara temaslarında Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı makamlarında ziyaret etmişti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ziyaret etti
Vali Ali Çelik Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,” Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Belediye başkanlarımız ve AK Parti Hakkâri İl Başkanı Sayın Zeydin Kaya ile birlikte, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik.
Dağların ve huzurun şehri Hakkâri’ye olan sevgisini, desteğini ve yakın ilgisini daima hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza, şahsım ve Hakkârili hemşehrilerim adına şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.