Hakkari Usta Öğretici ve Eğitimciler Derneği Başkanı Metin AKMAZ Taziye Mesajı

Hakkari Usta Öğretici ve Eğitimciler Derneği Başkanı  Metin AKMAZ Taziye Mesajı
Hakkari Gençlik Merkezi ve KYK Erkek Yurdu Müdürü Sayın Nevzat YILMAZ Allah rahmetine kavuştu

Hakkari Gençlik Merkezi ve KYK Erkek Yurdu'nda müdürlük görevini başarıyla yürüten, 30 yılı aşkın süredir gençlerle iç içe olan ve her zaman sevilen müdürümüz Sayın Nevzat YILMAZ, 23 Mart 2025 sabahı kalp krizinden dolayı vefat etmiştir. Sayın YILMAZ, yıllar boyunca pek çok gencin hayatına dokunmuş, onların sevgisini ve saygısını kazanmış, her zaman takdir edilen bir insandı.

Gençlik ve Spor alanında önemli görevler üstlenen Sayın YILMAZ, Hakkari Gençlik Merkezi, KYK Erkek Yurdu ve Gençlik Spor Merkezi'nde birçok farklı alanda aktif olarak yer almış ve gençlerin gelişimi için büyük çaba sarf etiğine şahit oldum.

Gençlik Merkezi’nin önünde aylarca birlikte kıl çadırı kurarak halkımıza sonsuz hizmet sunduk, gece gündüz birlikte çalışarak gönüllü olarak Gençlik Merkezi Sergisi'ne hazırlık yapmıştık. Bu süreçte tüm protokol ve halkımızla birlikte kültür ve sanatı kazandırma amacıyla büyük bir özveriyle sergilerde yer aldık , 4 yıl birlikte Mardin ve Ankara sergi etkinliği için projelerin gerçekleştirilmesi için hep birlikte mücadele etmiştir.

Sayın YILMAZ, Hakkari ilimizin kültürünü tanıtmak ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak amacıyla her zaman yanımızda olmuş, Mardin ve Ankara’da sergilenmesi planlanan kültür etkinliklerinde de büyük katkılar sağlayacaktık . Ancak, maalesef bu değerli gezi birlikte olan hayali projeler, Sayın YILMAZ'ın vefatından dolayı hayata geçemiyecektir.

Değerli müdürümüzün Hakkari'nin kültürünü tanıtma, gençleri spora teşvik etme ve onlara ilham verme konusundaki katkıları her zaman kıl çadırı olan anısıyla hatırlanacak. Sayın YILMAZ’ın gençler üzerindeki etkisi katkısı çok büyüktü , kendisinin daima hafızalarda bir lider olarak kalmasını sağlayacaktır.

Hakkari Usta Öğretici ve Eğitimciler Derneği başkanı olarak, Sayın Nevzat YILMAZ’a rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı, sabır mekanı cennet olsun Sayın YILMAZ’ın hayatına dokunduğu herkesin kalbinde daima yaşayacağına inanıyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. İnşÂllah . Hakkari Fotoğraf Sanatçısı Metin AKMAZ

metin1.jpeg

metin.jpeg

manset.jpeg

metinakmaz1.jpeg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum