• BIST 8908.47
  • Altın 3027.611
  • Dolar 34.282
  • Euro 36.9585
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Hakkari'de bir haftada meydana gelen olaylar

Hakkari'de bir haftada meydana gelen olaylar
Hakkari'de polise başvuran bir kişi, kendisine sebepsiz yere şiddet uyguladığını iddia ettiği ağabeyinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre polis merkezine müracaatta bulunan bir kişi, alınan ifadesinde, öz ağabeyi olan S.O.'nun yaklaşık 4 yıldır kendisine sebepsiz yere şiddet uyguladığını, en son 25 Ocak günü saat 22.00 sıralarında birden üzerine saldırıp kendisini darp ettiğini anlattı. Kendisine uygulanan şiddetin günden güne arttığını, ayrıca ağabeyinin kendisini darp ettikten sonra evden kovduğunu ifade eden şahıs, davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor.

- BAŞKASINA AİT KREDİ KARTINI KULLANAN ŞAHIS YAKALANDI

 Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Esenrede Sınır Kapısı'nda yapılan kontrollerde, "başkasına ait kredi kartını kullanma" suçundan hakkında yakalama müzekkeresi bulunan bir şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Kuşadası ilçesi 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararı ile hakkında "başkasına ait kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama" suçundan yakalama müzekkeresi bulunan M.Y.S. isimli şahıs, Esendere Pasaport Amirliğince yapılan kimlik sorgusunda yakalandı. Esendere Gümrük Müdürlüğü polisi tarafından gözaltına alınan şahsın Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildiği belirtildi.

- KAÇAKÇILIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Van'da, hakkında "kaçakçılığa konu eşyayı bu özelliğini bilerek ticari amaçla satmak" suçundan yakalama müzekkeresi bulunan İ.D. isimli şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Esendere Pasaport Amirliğince yapılan sorguda, İ.D. isimli şahıs hakkında Van Başkale 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararı ile "kaçakçılığa konu eşyayı bu özelliğini bilerek ticari amaçla satmak" suçundan yakalama müzekkeresi bulunduğu tespit edildi. Zanlı, Esendere Gümrük Müdürlüğü polisi tarafından gözaltına alınarak Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

- UYUŞTURUCU SATTIĞI İDDİASIYLA ARANAN KİŞİ EVİNDE YAKALANDI

 Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uyuşturucu sattığı iddiasıyla aranan bir kişi evinde gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre Hakkari Yüksekova Cumhuriyet Savcılığının kararı ile "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan aranan Z.A. isimli şahsın, Karabey köyündeki evinde olduğu ihbarı alındı. Şahıs, Yüksekova Cumhuriyet Savcılığının arama kararına istinaden evine yapılan operasyonda gözaltına alındı.
 

 

Bu haber toplam 3732 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim