Hakkari'de kütüphane haftası etkinlikleri

Hakkari'de kütüphane haftası etkinlikleri
Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 50. Kütüphane Haftası nedeniyle bir program düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Özatak, anne ve babalara seslenerek, çocuklarına okuma yazma sevgisini aşılamalarını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından en çok kitap okuyan öğrencilere ödüller verildi. Program, öğrencilere ‘Niçin Kitap -Neden Kütüphane’ konulu video gösterimi izletildikten sonra oyuncak ve kitap sergisinin gezilmesiyle sona erdi. Programa İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Özatak, İl Müftüsü Faysal Geylani, ildeki kurum amirleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum