Hakkari'de kütüphane haftası etkinlikleri

Hakkari'de kütüphane haftası etkinlikleri
Hakkâri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, kamu kurum ve kuruluş amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Özatak ve İl Kütüphane Müdürü Yusuf Kızılkaya günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptı.

Daha sonra Hakkâri Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bilal Yılmaz tarafından ‘’Geleceğin Kütüphaneleri’’ konulu bir sunum yapıldı. ‘’Sıradışı Okurlar’’ konulu belgesel gösteriminin ardından yıl içerisinde en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı tarafından verildi. Program, resim, kompozisyon ve kitap sergisinin gezilmesiyle sona erdi. Hakkarihabertv.com

kutuphane-haftasi-m.jpgkutuphane-haftasi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.