• BIST 9777.46
  • Altın 2913.968
  • Dolar 34.1591
  • Euro 38.1133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Hakkarihabertv yılın futbol ödülü sahiplerini buldu

Hakkarihabertv yılın futbol ödülü sahiplerini buldu
Hakkâri Haber TV spor servisi tarafından hazırlanan ve bu sene üçüncüsü düzenlenen ”YILIN FUTBOL ÖDÜLLERİ” 3 Kategoride verildi.

Vali Çelik, Hakkari Haber TV  Spor Yazarı Murat Taş düzenlediği ve sunuculuğu Hakkarihabertv.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Taş'ın yaptığı Hakkari’de Yılın Futbol Ödülleri Töreni’ne katıldı.

Vali Ali Çelik; Hakkari Haber TV tarafından Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Yılın Futbol Ödülleri” törenine katıldı. Gerçekleştirilen etkinliğe ayrıca AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya,  eski futbolcu eski gazeteci eski belediye başkanı ve sılehi aşiret lideri Fatih Keskin, kurum müdürleri, STK temsilcileri, basın mensupları ve sporcular katılım sağladılar.

 Düzenlenen etkinlikte; Hakkari’nin futbol tarihini ve amatör liglerde mücadele eden futbol kulüplerini tanıtan sunumlar ile Vali Ali Çelik’in katıldığı sportif faaliyetlerden güzel anlara dair fotoğrafların gösterimi yapıldı.  

Yılın Futbol Ödülleri Töreni’nde Vali Ali Çelik ve AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya’ya; Hakkari’deki spor faaliyetlerine verdikleri destekler sebebiyle “Yılın Altın Ödülü” takdim edilirken, spor kulüplerine destekleri sebebiyle birçok tanınmış iş insanı ve kulüp temsilcisine de “Yılın Onur Ödülü” takdim edildi.

 Kulüp ve sporcu kategorilerinde de Yılın En’lerinin seçildiği törende ödül alan kadın sporculara ödüllerini Vali Çelik takdim etti.  

Vali Çelik ödül töreni sonrasında yaptığı konuşmada; “Bireysel sporlar kompleksi için Gençlik ve Spor Bakanımızın talimatıyla Spor Toto’da bir çalışma başlatıldı.

Yaklaşık 300 milyonluk bir alt yapı tesisi için bir kaynak ayrılmak üzere. İnşallah önümüzdeki günlerde bunun protokolü için bizi Ankara’ya davet edecekler. İl Özel İdaresinden de ciddi bir kaynak ayırdık bu konu için.

Bireysel sporlar için; içinde 7 tane salonu olan, bunun bir kısmı hentbol, voleybol, tenis, dâhil olmak üzere güreş, boks, tekvando, judo gibi bireysel sporların yapılabileceği, çok modern bir bireysel sporlar kompleksinin inşallah en kısa zamanda projesini hazırlayıp ihale ve inşaatına başlayacağız.” diyerek Hakkari’nin spor altyapısı için planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi ve gençlerimiz için spor altyapısını geliştirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim