Halk oyunları yarışması başladı

Halk oyunları yarışması başladı
Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları İl Temsilciliği tarafından başlatılan kulüpler arası halk oyunları yarışması başladı.

Haber: Feyzullah Taş-

Kapalı Spor Salonu’nda yapılan yarışmaya geneleksel ve stilize dalında olmak üzere 27 kulüp katıldı. Halk Oyunları İl Temsilciliği yetkilileri yarışmaya il ve ilçelerden de kulüplerin katıldığını belirterek, yarışmanın iki dalda yapıldığını ve 27 kulübün katıldığını belirttiler. Yoğun ilgi nedeniyle salonun yetersiz kalması sonucu ise birçok kişi yarışmayı ayakta izlemek zorunda kalırken birçok kişi ise yer darlığından dolayı geri dönmek zorunda kaldı.

halk-oyunlari-1.20120301131333.jpg

halk-oyunlari-2.20120301131346.jpg

halk-oyunlari-3.20120301131359.jpg

halk-oyunlari-4.jpg

halk-oyunlari-5.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
9 Yorum