Kaçak kazı yapan 3 kişi hayatını kaybetti
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bursa İznik'te uzun süredir definecilerin hedefinde olduğu öğrenilen 5 metrelik mağara içinde kaçak kazı sırasında göçük meydana geldi. Mağarada mahsur kalan 3 kişi hayatını kaybederken, AFAD ve jandarmanın bölgedeki çalışmaları sürüyor.
Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yapan 3 defineci hayatını kaybetti. Jandarma bölgede geniş çaplı çalışma ve araştırma başlatırken, AFAD ve JAK ekipleri de bölgeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii'nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
Uzun süredir mağaranın definecilerin hedefinde olduğu ve dönem dönem kazılar yapıldığı iddia edildi.
Yaklaşık 5 metrelik mağara içerisinde 3 definecinin cansız bedenine ulaşıldı.İtfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekiplerinin bölgedeki araştırmaları sürerken, cansız bedeni bulunan definecilerden birinin yanında yer alan hortum dikkatlerden kaçmadı. Basından
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Güncel