• BIST 9549.89
  • Altın 3002.717
  • Dolar 34.5123
  • Euro 36.1711
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara -2 °C

KANSERDE BESLENME

KANSERDE BESLENME
Ülkemizde her yıl 150.000 erişkin kanser olurken, 0–14 yaş grubunda bu rakam 3000 civarıdır.

 Tedavi başarısının yüksekliği ve beklenen yaşam süresinin uzunluğu; erken ve etkin tedaviyi, en iyi hizmete erişimi, yaşam kalitesinin yükseltilmesini gerektirmektedir. Şifalı Bitkiler Üreten ve Tavsiye eden Merkezimiz bu amaçla sizlere hizmet vermektedir. Yüzlerce kanser hastasına bitkisel destek verilmiş ve çok önemli olumlu neticeler alınmıştır. Çocukluk çağı kanserlerinde; lösemiler, lenfomalar, beyin ve spinal kanal tümörleri, sempatik sistem tümörleri, nöroblastom, retinoblastoma, böbrek tümörleri, karaciğer tümörleri, kemik tümörleri, yumuşak doku sarkomları, gonad ve germ hücreli tümörler, epitelyal tümörler ve diğer malign neoplazmlar, bitkilerle başarılı şekilde tedavi edilmiştir. Bu sırada kesinlikle modern tıpla koordine hareket edilmiştir.
 Lösemiler (kan kanserleri), çocukluk çağı kanserleri arasında, %25-30 sıklıkla görülmesiyle ülkemizde en sık görülen kanser grubudur. Lösemilerin ise %75-85'ini Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) teşkil etmektedir. Akut Miyeloblastik Lösemi (AML) ise %15-20'sini oluşturur. Çevresel nedenler, radyasyon, elektromanyetik alanlar, benzen gibi kimyasal maddeler, epipodofilotoksin gibi ilaçlar ve kalıtsal faktörler lösemi eğilimini arttırır (bkz.Kaynak). Klasik Tıp tedavi metodlarının yanı sıra bitkiler de bu hastalıkta çok önemli tedavi imkanları sunmaktadır. Merkezimize başvuran lösemili hastalarda yüzde yüze yakın remisyon izlenmiş ve ileri dönem takiplerde fitoterapinin oldukça başarılı olduğu gözlenmiştir. Uygulanan bitkisel destek tedavi literatürle de uyumludur (pubmed.com). Ganoderma lucidum, Tırnak otu, Ökse otu, Safran gibi bitkilerin özleri lösemilerde çok etkilidirler. Sistemik çoklu ilaç tedavi protokollerine ek olarak da verilebilen bu bitkilerden sonra elde edilen iyi sonuçlardan dolayı kaliteli yaşam elde edilebilmektedir. Bitkilerle, kemik iliği tutulumuna bağlı anemi (kansızlık), nötropeni (savunma hücreleri olan nötrofillerin azalması) ve trombositopeni (pıhtılaşmayı sağlayan hücrelerin azalması) gibi olumsuzluklar giderilmektedir. Buna bağlı solukluk, kalbin hızlı çarpması, ateş, çabuk yorulma, mikropların çoğalması, kanama gibi belirtiler tedavi edilmektedir. Bitkiler ayrıca lenfoid sistemin tutulması sonucu oluşan lenf bezlerinin büyümesi, karaciğer ve dalak büyümesi gibi problemlerin çözümünde de destek olmaktadır. Amacımız optimal tedaviyi elde etmektir. Ayrıntıları
Lenfomalar çocukluk çağı kanserleri arasında, ülkemizde lösemi'den sonra ikinci sırada gelmektedir. Kanserlerin dörtte birini lenfomalar teşkil etmektedir. Hodgkin dışı lenfomalar (HDL, Hodgkin lenfomalardan 1.5 kat daha sık görülürler. Hastalığın nedenlerinin başında sitogenetik değişiklikler gelmektedir. Klasik Tıp tedavi metodlarının yanı sıra bitkiler de bu hastalıkta çok önemli tedavi imkanları sunmaktadır. Merkezimize başvuran lenfomalı hastalarda yüzde doksan remisyon izlenmiş ve ileri dönem takiplerde fitoterapinin oldukça başarılı olduğu gözlenmiştir. Uygulanan bitkisel destek tedavi literatürle de uyumludur (bkz.pubmed.com). Ganoderma lucidum, Turmeric, Safran gibi bitkilerin özleri lenfomada çok etkilidirler. Sistemik çoklu ilaç tedavi protokollerine ek olarak da verilebilen bu bitkilerden sonra elde edilen iyi sonuçlardan dolayı kaliteli yaşam elde edilebilmektedir. Amacımız optimal tedaviyi elde etmektir. Ayrıntıları
Beyin tümörleri, çocukluk çağı kanserleri arasında, ülkemizde üçüncü en sık görülen tümör grubudur. Kanserlerin beşte birini santral sinir sistemi tümörleri teşkil etmektedir. Onbeş yaş altında en sık görülen astrositom iken bunu sırasıyla medulloblastoma, gliom, epandimoma ve diğer tümörler takip etmektedirler. Cerrahi yapılamayan vakalarda kemoterapi uygulanmaktadır (bkz.kaynak). Hastalarda çoğu zaman uzun dönemde tümör ilerlemesinin durdurulduğu, bazen de tümör boyutlarında küçülme oluşturulabildiği gösterilmiştir. Bu amaçla kullanılabilecek çeşitli kemoterapötik ajanlar mevcuttur. Ancak tedavi seçeneklerinde gözönüne alınması gereken en önemli nokta ilacın uzun dönemdeki toksisite (zehirlenme) ve karsinojenik/mutajenik risk varlığıdır. Klasik Tıp tedavi metodlarının yanı sıra bitkiler de bu hastalıkta çok önemli tedavi imkanları sunmaktadır. Merkezimize başvuran beyin tümörlü hastalarda yüzde doksan beş remisyon izlenmiş ve ileri dönem takiplerde fitoterapinin oldukça başarılı olduğu gözlenmiştir. Uygulanan bitkisel destek tedavi literatürle de uyumludur (pubmed.com). Ganoderma lucidum, Tırnak otu, Ökse otu, Safran gibi bitkilerin özleri beyin tümörlerinde çok etkilidirler. Sistemik çoklu ilaç tedavi protokollerine ek olarak da verilebilen bu bitkilerden sonra elde edilen iyi sonuçlardan dolayı kaliteli yaşam elde edilebilmektedir. İyileşen çok sayıda hastamız mevcuttur (bkz.örnek). Amacımız optimal tedaviyi elde etmektir.(kaynak:Sağlık haberleri)

 

 

 

Bu haber toplam 6411 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim