Keskin ailesinin acı günü

Keskin ailesinin acı günü
Hakkari eski Belediye Başkan rahmetli Gazeteci Yazar Abdurrahman Keskin’in kardeşi Mehmet Keskin hayatını kaybetti.

Bir süreden beridir tedavi gördüğü Ankara  Numune Hastanesinde sabah saatlerinde Hakkı’n rahmetine  kavuşan Ziraat mühendisi Mehmet Keskin 64 yaşında evli ve bir çocuk babası idi.

Cenazesi Ankara Karşıyaka mezarlığında ikindi namazından sonra toprağa verileceği ve taziyesini ise  Ankara'da kabul edileceği belirtildi.

Acı haberi duyan Keskin ailesi Ankara’ya hareket etti. Hakkarihabertv.com ailesi olarak Keskin ailesine başsağlığı kaderli ailesine sabırlar diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
13 Yorum