Kezban 9. Yılında mezarı başında anıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Henüz 28 yaşında iken akciğer kanserine yenik düşen 1 çocuk annesi Kezban Şahinoğlu’nun ailesi tarafından ölümünün 9. Yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
1 çocuk annesi Kezban Sahinoğlu 22 ocak 2012 yılında akciğer hastalığına yenik düştü.
Ablası Adalet ve aile fertleri Karşıyaka Mahallesinde kardeşi Kezban’ın 9. Ölüm yıldönümü nedeniyle mezarı başında andı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.
Kezban’nın ablası Adalet Noyan Kezban kardeşini ölümünün 9. Yıldönümü nedeniyle mezarı başında andığını ifade ederek, kardeşim her zaman aramızda olacak aldığımız her nefeste olacak mekanı cennet olsun güzel kardeşimin nurlar için de yatsın dedi. Haber: Feyzullah Taş
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
9 Yorum
Yaşam