Maden ocağında 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

Maden ocağında 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında göçük altında kalan işçilerden 2'sinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat'ta yaşanan toprak kayması sonucunda toprağın altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Arama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Bayraktar, diğer 5 madencinin bulunması için ekiplerin 7/24 çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

"5 MADENCİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Bakan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmalarında iki işçi kardeşimize daha ulaştık.

Diğer 5 madencimize ulaşmak için de ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. İşçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.