• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Merkez kitap evi yeni adresine taşındı

Merkez kitap evi yeni adresine taşındı
Bir süre önce çevre yolu üzerinde hizmet veren Hakkari Merkez Kitap Evi yeni adresi olan Kayacan Caddesi Sobacılar yanı Tertemizler Apartmandaki yeni adresine taşındı.

Kayacan Caddesi Sobacılar yanı Tertemizler Apartmandaki yeni adresinde hizmet veren Hakkari Merkez Kitap Evi için görkemli bir açılış töreni düzenlenendi.

Törene Aşiret Lideri Fatih Keskin, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, kanat önderi Hacı Özdemir, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek, İHH Hakkari Şubesi Başkanı Orhan Temel ve çok sayıda davetli katıldı.

Aşiret Lideri Fatih Keskin, 4 kişinin istihdam edildiği ve yeni adresine taşınan Merkez Kitap Evine bul kazançlar dilediğini söyledi.

İşyeri sahibi Mehmet Ali Alioğlu ise,” Bugün burada, bizim için büyük bir anlam taşıyan bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 1999 yılından beri kitap, kırtasiye, hac malzemeleri ve birçok farklı alanda hizmet vermekte olan firmamız, 2008 yılında faaliyete geçen mağazamızla da siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olduk.

Zaman içinde değişen ihtiyaçlar ve artan müşteri talepleri doğrultusunda, işimizi daha iyi bir noktaya taşımak ve sizlere daha iyi hizmet sunmak amacıyla mağazamızın yeni bir mekâna taşınmasına karar verdik. Bugün, 2024 yılındaki yeni mağazamızın açılışını sizlerle birlikte gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni mağazamız, sadece daha geniş ve modern bir alan sunmakla kalmayıp, aynı zamanda siz değerli müşterilerimize daha konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı da hedefliyor. Bu özel açılış gününde, tüm ürünlerde %20 indirim fırsatını sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kampanya, sizlere hem teşekkür etmenin hem de yeni mağazamızın keyfini çıkarmanın bir yolu olarak sunulmaktadır.

Bu yolculukta bizlere destek olan, güvenen ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Sizin desteğiniz olmadan bu başarıya ulaşmamız mümkün olmazdı. Ayrıca, emekleriyle bu sürecin gerçekleşmesini sağlayan tüm ekibimize ve iş ortaklarımıza da içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni mağazamızın açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim. Umuyoruz ki, bu yeni mekânımızda da aynı güven ve dostlukla, daha nice yıllar boyunca sizlerle birlikte olacağız. Hep birlikte daha başarılı ve mutlu günlere” dedi.

img-8446.JPGimg-8445.JPGimg-8452.JPGimg-8441.JPGimg-8429.JPGimg-8430.JPGimg-8433.JPGimg-8436.JPG

Merkez kitap evi INSTAGRAM

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim