24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

17 YAŞINDAKİ GENÇ HALEN BULUNAMADI

17 YAŞINDAKİ GENÇ HALEN BULUNAMADI

Hakkari`nin Şemdinli ilçesinde tahta köprünün çökmesi sonucu düştüğü derede kaybolan gencin bulunması için arama alışmalarının bugünde devam ettiği belirtildi.

02 Mayıs 2010 Pazar 12:39

 Önceki gün saat 16.00 sıralarında ilçe merkezinden 500 metre mesafedeki Derecik beldesi yol ayırımındaki Derecik Deresi kenarında meydana gelmişti. Bir inşaatta işçi olarak çalışan ve ikisi kardeş olduğu belirtilen 4 kişi köprüden geçtiği sırada köprü çöktü. Dereye düşen işçilerden Servet Aksu (17) sulara kapılarak kaybolurken, Abdulhaluk Öztekin (16) ise yaralı olarak kurtuldu. Cengiz Aksu (21) ile ismi Muhyettin olduğu belirtilen bir kişi ise yara almadan kurtulmayı başarmışlardı. Önceki gün bölgeye gelen ilçe halkı ile askerler ve korucular Aksu`yu bulmak için çalışma derede arama çalışması başlatmıştı. Servet Aksu isimli gencin bulunması için arama çalışmalarının bugünde devam ettiği belirtildi.

 

DERECİK DERESİNE BİR KİŞİ DAHA DÜŞTÜ

Servet Aksu isimli gencin düştüğü aynı dereye ismi belirlenemeyen bir bayanında düştüğü ve çevreden yetişenler tarafından kurtarıldığı belirtildi. Yaralı bayanın

Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi. Haber: Avdi Tekin

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.