18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

2 KİŞİNİN KATİLİ HAKKARİ'DE YAKALANDI

2 KİŞİNİN KATİLİ HAKKARİ'DE YAKALANDI

Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde 2 kişinin öldürülmesinden aranan bir kişi Hakkari'de yakalandı. Böylece yakalananların sayısı 8'e yükselmiş oldu.

23 Ekim 2009 Cuma 15:18

 Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde 25 Temmuz 2009 tarihinde Günyüzü köyü yakınlarında DTP li Necman Ölmez ve Ferhat Erdiş in öldürülmesine ilişkin olarak Beytüşşebap Cumhuriyet Savcısı nın soruşturması ve yapılan teknik takipte olayla ilgi olarak M.Y. isimli şahıs Hakkari de yakalandı.

 

   Edinilen bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesinde 2 kişinin öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen ve aranan şahsın Hakkari de saklandığı ortaya çıktı. Yakın aile fertlerinin yapmış olduğu ihbar sonucunda Mücahit Yiğit isimli şahsın Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri tarafından yakalandığı belirtildi. Emniyet Müdürlüğü nde gözaltında bulunan şahsın mahkemeye çıkartılıp çıkartılmayacağı hakkında bilgi alınmazken, şahsın soruşturma kapsamında Şırnak a götürüleceği belirtiliyor. (Hakkarihabertv.com)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.