08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

4'Ü AĞIR 8 YARALI İLE 15 GÖZALTI VAR

4'Ü AĞIR 8 YARALI İLE 15 GÖZALTI VAR

Hakkari'de çıkan olaylar şiddetlenmeye başladı. Çıkan olaylarda bazı mahalle sakinleri başta olmak 3'si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı

23 Nisan 2009 Perşembe 15:43

Çıkan olaylarda bazı mahalle sakinleri başta olmak 3'ü ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Yaralı vaziyette yattan ve kan kaybeden bir çocuğa ise basın mensupları sahip çıktı. Göstericilerin her geçen saatte çoğalması üzerine başa çıkamayan özel harekat timleri havaya uyarı ateşi açmasıyla birlikte Hakkari adeta silah sesleri ile yankılandı. Bağlır Mahallesinde halen devam eden olaylar 11 değişik mahallede devam ediyor. Mahalle aralarına giren polislerin bazı kadınları tartaklaması ise tepkilere neden oldu. Polis taşla kendilerine saldıran göstericilere biber gazı, tazyikli su ile boya ile müdahale etti. Mahalle aralarında atılan biber gazından zehirlenen bazı kadın ve çocuklar ise hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan 3 kişi ambulansla Van'a sevk edildi. (Hakkarihabertv)

 

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.