27 Ekim 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

5 kişi gözaltına alındı

Hakkari'de çıkan olaylarda yaşı küçük olduğu belirtilen 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Akşam saatlerinde 3 kişinin daha gözaltına alınmasıyla birlikte sayı 8'e çıktı.

29 Mart 2011 Salı 17:21

Mezopotamya Yakınlarını Kaybedenler Derneği (MEYA-DER) ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen yürüyüş sonrasında Keklikpınar Mahallesi'nde bulunan  Hakkari-Van karayolunu üzerinde bekleme yaparak gelen zırhlı araçları taşlandıkları iddia edilen ve yaşları küçük olduğu belirtilen 5 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

 

 İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri taşlama yaparken gözaltına aldıklar 5 kişinin Çocuk Şubesi'nde tutulduğunu belirterek, bu çocukların yaşlarının küçük olduğunu ifade ederek ailelerin çocuklarına sahip çıkmasını istediler. Yetkililer gözaltına alınanların ailelerine teslim edileceğini ifade ettiler. Akşam saatlerinde ise aynı noktada 3 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. böylece gözaltı sayısı 8'e yükseldi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.