08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

60 ÖĞRENCİYE SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI

60 ÖĞRENCİYE SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI

Baran Yetenek Avcıları Derneği, kulüplerine üye 60 sporcuya ayakkabı, forma ve değişik spor malzemesi yardımında bulundu.

14 Kasım 2009 Cumartesi 22:49

 Hakkari de görev yapan bir bayan doktorun kurduğu Baran Yetenek Avcıları Derneği, kulüplerine üye 60 sporcuya ayakkabı, forma ve değişik spor malzemesi yardımında bulundu. 
 Hakkari Devlet Hastanesi nde görevli psikiyatri uzmanı Dr. Dilek Yeşilbaş, Baran Yetenek Avcıları Derneği nin çalışmaları kapsamında 10 öğrenciyi daha önce Türkiye-Estonya maçına götürmüştü. Bunun dışında bir çok faaliyet yapan dernek bugün ise sporcuları sevindirdi.
Baran Yetenek Avcıları Derneği Başkanı Uz. Dr. Dilek Yeşilbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu nda bir süre önce kurduğu Baran Spor Kulübü ndeki 60 sporcuya malzeme yardımında bulundu. Bazı sporcular ayaklarındaki kara lastikleri çıkartarak yerine yeni spor ayakkabısı giydiler. Sporcular malzeme yardımı aldıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

 Uz. Dr. Dilek Yeşilbaş ise, "Dernek olarak Hakkarili çocuklara spor malzemesi dağıttık. Bu yardımlarımız ileriki tarihlerde de devam edecektir" (Hakkarihabertv.com)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.