23 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

A.A. İSİMLİ KIZ ÇOCUĞU AİLESİNDEN BASIN VE KAMU OYUNA

A.A. isimli kız çocuğu ailesinden basın ve kamu oyuna

Bir süre önce sosyal medyada gündeme getirilen A.A isimli kız çocuğu ile ilgili paylaşımların asılsız olduğu ortayı çıktı.

23 Eylül 2024 Pazartesi 14:36

A.A isimli kız çocuğu ailesi yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. Bir süredir bazı sosyal medya hesaplarında ve bazı haber sitelerinde, Hakkari'de A.A liderliğinde bir çetenin genç kadınları fuhuşsa ve uyuşturucuya zorladığı gibi tamamen yalan, iftira ve insanımız hakkında olumsuz bir algı yaratmaya yönelik haberler yayınlamaktadır.

Kardeşim A.A. daha 16 yaşında çocuktur.  Bizim de çok üzüldüğümüz şekilde kendi yaşıtlarıyla bir kavgası videolarda yer almaktadır.

Küçük yaştaki çocukların bu kavgası ve kardeşimin arkadaşını darp etmesi bizi de derinden üzmüştür. Konuyla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Ancak iddia edildiği gibi olayda uyuşturucu veya fuhuş haberi tamamen yalandır.

İftiradır, bu haberi yapanlar şereften yoksundur.

Ailemize, kardeşimize, şerefimize yönelik bu iftiracılar, bu yalancılar ve bu rezil kişilere karşı suç duyurusunda bulunduk ve hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.