24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

AB MÜSTEŞARI MELLADO HAKKARİ DE

AB MÜSTEŞARI MELLADO HAKKARİ  DE

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Müsteşarı Diego Mellado, Hakkari Belediye Başkanı Kazım Kurt u makamında ziyaret etti.

16 Mart 2009 Pazartesi 19:00

Hakkari Belediye Başkanlığı nda Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir süre basına kapalı olarak görüşen Diego Mellado, çıkışta basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Mellado, "Birkaç günlüğüne buradayım. Bundan önce Van daydım. Bölgede başka ziyaretlerim de olacak. Bu Türkiye çapında gerçekleştirdiğimiz düzenli ziyaretler kapsamında yapılan bir seyahat. Bu sayede pek çok kişi ile görüşme şansına sahip olduk. Siyasi aktörler, sivil toplum temsilcileri, basın mensupları ve yetkililerle görüşerek AB yekatılımı süreci bağlamında Türkiye de meydana gelen siyasi gelişmeleri daha yakından takip etme ve anlama şansına sahip oluyoruz" şeklinde konuştu. Diego Mellado, daha sonra ildeki sivil toplum örgütü temsilcileriyle görüşmelerde bulunmak üzere belediyeden ayrıldı.

NEVZAT TAŞ (İHA

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.