22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

AHS'DEN 444 SÜPRİZ HEDİYE

AHS'DEN 444 SÜPRİZ HEDİYE

Hakkari'nin en büyük Alışveriş Merkezi AHS 4. yılını kutluyor. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında kurasız ve çekilişsiz olarak 444 sürpriz hediye dağıtmaya başladığı bildirildi.

15 Mayıs 2009 Cuma 15:42

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan ve yaklaşık 35 kişiye iş imkanı sağlayan AHS Alışveriş Merkezi 4. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 15-18 Mayıs 2009 tarihleri arasında bir çok üründe indirimli satışlar başlatarak 119 TL alışveriş yapan herkese 444 adet sürpriz hediyeler vermeye başladı. Nice sürpriz hediyelerin arasında “Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Fırın, 55 ekran TV, 37 ekran TV, Ütü, Elektrikli süpürge makinesi, Işıldak, Saç kurutma makinesi, Mutfak robotu, Blender, Ketıl, Misken ve Tost makinesi' da bulunuyor. 119 TL alışveriş yapan herkese birer balon patlatarak balonun içinde çıkan sürpriz hediyeleri alarak sevinçli bir şekilde evinin yolunu tutuyor. Alışveriş yapan bazı vatandaşlar ise televizyon ve elektrik süpürgesi gibi hediyeler kazandılar. Hakkari' li vatandaşlar birçok işsiz genci bünyelerinde barındıran AHS yetkililerine teşekkür ederek, nice güzel yıllar dilediler. (Hakkarihabertv)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.