08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

AİLELER GAZDAN ETKİLENDİ

AİLELER GAZDAN ETKİLENDİ

Hakkari'de mahalle yollarına barikat kuran göstericilere polisin biber gazı ile müdahale etmesi sonucu olaylar çıktı. Ayrıntılar gelecek

15 Ekim 2009 Perşembe 17:45

Hakkari de yine olaylar başladı

 

 Hakkari'nin Bağlar, Dağgöl, Medrese ve Keklikpınar mahallesi yollarına barikat kuran göstericiler kendilerine zırhlı araçlar ve biber gazı ile müdahale eden polislere taşlarla karşılık verdiler. Medrese mahallesinde yola barikat kuran göstericiler ise yol ortasındaki mobese kamerasını taşladılar. Bazı göstericilerin yolla molotof kokteyli atması  ise dikkatlerden kaçmadı. Hakkari'nin 4 değişik mahallesinde ise olaylar devam ediyor. Polisin iki kişiyi ise gözaltına aldığı belirtildi. Polisin yetersiz kalması sonucu ise devreye özel harekat timleri girdi. Medrese mahallesi yol ayırımını tutan özel harekat timleri çevrede kuş uçurtmadı. Şehit Selahattin ilk öğretim okuluna giren maskeli özel harekat timlerinin ise 1 öğrenciyi tartaklayarak okuldan çıkartması Hakkari'de tansiyonu iyice yükseltti. Hakkari'de olaylar devam ediyor. Bazı mahallelere atılan gaz bombası nedeniyle de birçok ailenin biber gazından etkilendiği ve ailelerin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ayrıntılar gelecek (Hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.