18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara6°C

AKP'Lİ BEYTER GÖREVİNDEN AYRILDI

AKP'li Beyter görevinden ayrıldı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter yaş sebebiyle görevinden ayrıldığını söyledi.

08 Ekim 2024 Salı 16:18

31.01.2020 tarihinden bu yana onur, gurur ve şeref ile yürüttüğüm AK Parti Hakkari İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden Genel Merkezimizle gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda yaş haddimden dolayı ayrılmış bulunuyorum.

Liderimiz Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN'ın da dediği gibi; "Aslolan Allah'ın verdiği can emanetini hakkıyla teslim etmek ve gökkubbede hoş bir seda bırakmaktır."

Gençliğimin ilk yıllarından itibaren Gençlik Kollarının her bir safhasında inandığım uğurda elimden geldiğince mücadele etmekten büyük bir şeref duydum.

Yürüttüğümüz bu şerefli mücadelede bizleri yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Eyyüp Kadir İNAN, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanımız Av. Yusuf İBİŞ, MYK ve MKYK Üyelerimize, İl Başkanımız Av.Zeydin KAYA, Kadın Kolları Başkanımız Münevver ERTUŞ, Merkez İlçe Başkanımız Cumhur DEMİR özelinde bu kutlu davada görev süresince şahsıma desteklerini esirgemeyen Teşkilatlarımıza ve tüm Hakkari'li hemşehrilerime teşekkür ediyor, neferi olduğum AK Partimize ve davamıza bir ömür hizmet etmeye devam etmekten onur duyacağımı ifade ediyorum.

Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda her zaman birlik ve beraberlik içerisinde partimize ve şahsıma destek olan Gençlik Kolları Yönetimimize, İlçe, Belde, Köy, Mahalle Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza şükranlarımı sunarım.

Saygı ve Muhabbetle...

KENAN BEYTER

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.