08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara17°C

ANADOLU LİSESİ BAŞARISINI ÖLÇTÜ

ANADOLU LİSESİ BAŞARISINI ÖLÇTÜ

Hakkari Anadolu Lisesi, öğrencilerinin başarısını ölçmek amacıyla sınıflar arasında bilgi yarışması düzenledi.

02 Haziran 2010 Çarşamba 22:23

HAKKARİ (İHA) - Okulun spor salonunda yapılan yarışmaya 17 sınıf katıldı. Bilgi yarışmasında öğrencilere matematik, Türkçe, fen ve sosyal bilimler ile genel kültür konularında 10`ar puan değerinde olmak üzere toplam 20 soru soruldu.

Her sınıftan 5`şer öğrencinin katıldığı ve jüri üyeliğini öğretmenlerin yaptığı bilgi yarışması sonunda sorulan soruların 18 tanesini doğru cevaplandıran 11/B sınıfı birinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği yarışmayı Hakkari İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kemal Tanyürek, Şube Müdürleri Kemal Bayhan ve Cihangir Erin ile okul müdürü Kazım Gür, müdür yardımcısı Tarhan Şimşek, öğretmen ve öğrenciler de izledi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kemal Tanyürek, yarışmada dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken, okul idaresine de böylesi bir yarışma düzenledikleri için teşekkür etti.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.