22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

ANNELER TURNUVADA..

ANNELER TURNUVADA..

Hakkari Özel Hatice Avcı Koleji İlköğretim Okulu anneler arasında dayanışmayı ve diyalogu arttırmak amacıyla masa tenisi turnuvası düzenledi.

25 Mayıs 2009 Pazartesi 11:13

Bir süre önce babalar arasında masa tenisi turnuvası düzenleyen okul bu defa ise anneler arası masa tenisi turnuvası tertipledi. Okulda yapılan turnuva büyük ligi gördü. Turnuvaya katılanlar arasında Betül Çiftçi birinci, Sebahat Özatak ikinci, Ayşe Altu üçüncü ve Latife Şen ise dördüncü oldu. Dereceye giren yarışmalara okul yönetimi tarafından kupa ile ödüllendirildi.
Turnuvayı düzenleyen okulun beden eğitimi öğretmeni Hatice Aslan, amaçlarının velileri bir araya getirip sevgi ve dayanışma ortamını hızlandırmak olduğunu söyledi.
Yarışmada dereceye giren Latife Şen ise kolejin anneler için güzel bir etkinlik düzenledikleri için kendilerine teşekkür etti. Turnuva sonunda velilere döner ve pilav ikramı yapıldı.(Hakkarihabertv)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.