08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ARAÇ ZAP SUYUNA UÇTU 2 YARALI

ARAÇ ZAP SUYUNA UÇTU 2 YARALI

Hakkari'de bir otomobilin bilinmeyen bir nedenden dolayı Zap suyuna yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

13 Temmuz 2009 Pazartesi 14:25

 (Düzeltme)

Edinilen bilgiye göre, Hakkari'den Yüksekova istikametine gitmekte olan plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen karı koca oldukları belirtilen ve Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari Milletvekili Dr. Rüstem Zeyda nın kardeşi olan Kurtuluş Zeydan ile eşi Işıl Zeydan 'ın içinde bulunduğu özel otomobil Hakkari'nin 15 kilometresinde bulunan 1. tünel mevkiinde Zap Suyuna yuvarlandı. Zap suyuna kapılan yaralıların yolda geçenler tarafından kurtarılarak Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, Hakkari'de bulunan Ak Parti Hakkari Milletvekili Dr. Rüstem Zeyda'da kardeşi ve yengesinin sağlık durumunu öğrenmek için hastaneye gittiği öğrenildi. (Hakkarihabertv)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.