08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BAKAN YILMAZ GEÇİTLİ KÖYÜNDE

Bakan Yılmaz Geçitli köyünde

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, mayın patlamasında 9 kişinin hayatını kaybettiği Hakkari'nin Geçitli köyünü ziyaret ediyor.

21 Eylül 2010 Salı 17:12

HAKKARİ (İHA) - AK Parti Hakkari milletvekili A. Muttalip Özbek ve Hakkari Valisi Muammer Türker ile birlikte helikopterle Geçitli köyüne gelen Bakan Yılmaz, taziyede bulunduğu vatandaşlarla öğle yemeği yedi. Hain saldırıyı gerçekleştirenlerin faillerinin bulunması için söz veren Bakan Cevdet Yılmaz, bunun devletin boynunun borcu olduğunu belirtti.
Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, daha sonra heyetle birlikte 7 yakınını kaybeden Erol ailesini ziyaret etti. Aile reisi Cahit Erol, çocuğunun odasını ve bilgisayarını Bakan Yılmaz'a göstererek, "Ailemden 7 kişi gitti, bundan sonra ne yapacağım?" dedi. Cahit Erol'un eşi Behice Erol ise olayın faillerinin bulunmasını isteyerek, "Çocuklarım paramparça oldu. Allah kabul etmesin. Faillerini bulun, bizim kimse ile alıp veremediğimiz yoktu" dedi. Bakan Yılmaz, bu sırada basın mensuplarının dışarı çıkmasını isteyerek aile ile özel olarak görüşmeye başladı.

 Haberin detayları geliyor….

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.