05 Ekim 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara9°C

BAŞKAN KAYA, ANADAĞ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Başkan Kaya, Anadağ köyünü ziyaret etti

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Şemdinli ilçesi Derecik Anadağ Köyü/Mezralarına ziyaret etti.

03 Ekim 2024 Perşembe 09:55

Başkan Kaya, Hakkari il, ilçe, belde, köy ve mezralardaki ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Kaya ve beraberindeki partililer, Hakkari'nin Derecik ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Başkan Kaya ziyaretinde çiçeklerle karşılandı.

Başkan Kaya Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda;" Derecik İlçemizin Anadağ Köyü/Mezraları ile İlçe Merkezini bir birine bağlayan yolun asfalt çalışması, Valimiz Ali Çelik'in talimatı ve İl Özel İdaremizin imkanlarıyla tamamlanmaktadır.

Anadağ Köy muhtarımız Sayın Ayhan Dinç'in davetine icabet ederek, İlçe başkanımız Sayın Abdurahim Akgündüz ve teşkilatımızla birlikte, Anadağ Bölgesi, Derecik İlçemizin kanaat önderleri ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Birliğimiz daim olsun. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın “Yol Medeniyettir" şiarıyla ortaya koyduğu hizmetleri, Ülkemizin en ücra köşelerine kadar götürmeye devam etmekteyiz.

Merkez Mahallesi Taziye Oğuztürk Ailesi ve yakınlarıyla taziyede bir araya geldik. Merhuma Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Merkez Mahallesi ziyaret H. Kemal Sevil büyüğümüzü ve ailesini ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Rabbi hayırlı uzun ömürler nasip eylesin" ifadelerine yer verdi.

yeni-microsoft-powerpoint-sunusu-106.jpgzeydin-kaya-3-001.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.