05 Ekim 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara8°C

BAŞKAN KAYA YÜKSEKOVA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Başkan Kaya Yüksekova’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

04 Temmuz 2024 Perşembe 10:02

Göreve başladığı günden beri merkez, ilçe, belde, köy ve mezraları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kaya ve beraberindekiler bu defa da Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

Başkan Kaya Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,” Yüksekova’mızda birçok dalda/branşta hizmet veren Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak, kursiyerlerimizle bir araya geldik.

Kuran-ı Kerim Kursu

El Sanatları Kursu

Resim Kursu

Müzik Kursu

Basketbol Kursu Müzik Kursunda eğitim alan Medya Şedal kardeşimizden Beethoven'ın ünlü eserini dinledik. Ayrıca; Tekerlekli Kayakta Toplam 17 madalyayla Türkiye Şampiyonu olan Yüksekova Kayaklı Koşu Takımı; Türkiye Şampiyonasında derece yapan Genç Kızlar Güreş Takımı;

Türkiye ve Balkan Şampiyonasında derece yapan Yüksekova Wushu Takımı; Gençlik merkezinde kardeşlerimizle bir araya gelerek, tebrik ve başarı dileklerimizi ilettik. Sevincimizi paylaştık.

Yüksekova/ Yeşildere Mahallesi Yüksekova ilçe teşkilatımızla birlikte; Yeşildere Mahallesinde Teoman Aydoğdu ve akrabalarının davetine icabet ettik.

 Sevgi, saygı, muhabbet duygumuzu diri tutup Yüksekova’mız için birlik ve beraberlik içinde çalışarak, daha güçlü ve üretken bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Birliğimiz, Beraberliğimiz ve Kardeşliğimiz daim olsun… Nazik misafirperverlikleri ve samimiyetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

baskan-kaya-yuksekovada-ziyaretlerde-bulundu-1.jpgbaskan-kaya-yuksekovada-ziyaretlerde-bulundu-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.