19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

BAŞKAN KAYA’DAN HAKKARİ BARAJI MÜJDESİ

Başkan Kaya’dan Hakkari barajı müjdesi

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Enerj ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza, Hakkari Barajı yapım çalışmalarına başlanılması talimatını vermenin mutluluğunu yaşamaktayız dedi.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 15:48

Başkan Kaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,” AK Parti Genel Merkez 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan 'nın riyasetinde gerçekleştirdik. 

Toplantıda Hakkari İlimiz adına söz alarak; Sayın Cumhurbaşkanımıza, "Hakkari Barajı’nın” yapılması talebimizi ilettik. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Enerj ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza, Hakkari Barajı yapım çalışmalarına başlanılması talimatını vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. 

'Hakkari Barajı: 

-Hakkari'miz ve Bölgemiz açısından çok önemli bir eser olacaktır. 

-İnşaatına başlanması ile birlikte binlerce insanımıza iş imkanı sağlayacaktır.  

-692,22 milyon kWh elektrik üretim kapasitesine sahip bölgenin en büyük elektrik üreten barajlarından biri olacaktır.

-Hakkari İklimine olumlu etkisi olacağı gibi, balıkçılık, Sulama ve İçme Suyu ihtiyaçlarında da olumlu etkisi olacaktır.'

Toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hakkarihabertv.com

baskan-kayadan-hakkari-baraji-mujdesi-3.jpgbaskan-kayadan-hakkari-baraji-mujdesi-2.jpgbaskan-kayadan-hakkari-baraji-mujdesi-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.