05 Ekim 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara8°C

BAŞKAN KAYA'DAN MÜFTÜLÜK, İTFAİYEYE ZİYARET

Başkan Kaya'dan müftülük, itfaiyeye ziyaret

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle İl Müftüsü Hüseyin Okuş'u makamında ziyaret etti.

04 Ekim 2024 Cuma 16:17

Başkan Kaya sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda," 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İl Müftümüz Sayın Hüseyin Okuş ile bir araya gelerek, yeni görevlerinde muvafakkiyetler diledik.

Ülkemizin her bölgesinde görev yapan imamların, müezzinlerin, vaizlerin, müftülerimizin, Kur’an Kursu öğreticilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyorum. Peygamber (SAV)'in vârisleri olarak gördüğümüz din görevlilerimize, hayırlı hizmetler üzerine Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.

baskan-kayadan-muftuluk-itfaiyeye-ziyaret-1.jpg

İtfaiye Müdürlüğü geçen hafta yoğunluktan dolayı bu haftaya ertelediğimiz ziyaretimizi, İtfaiye Haftası münasebetiyle itfaiye Müdürümüz Sayın Bülent Keskin ve itfaiye personellerimizi ziyaret ettik.

Büyük bir özveri ve fedakârlıkla canları pahasına yangın, doğal afetle mücadele eden kahraman itfaiye personellerimizi yaptıkları güzel hizmetler adına teşekkürlerimizi ilettik.

İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası'nı kutlar, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

baskan-kayadan-muftuluk-itfaiyeye-ziyaret-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.