18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara6°C

BAŞKAN KAYA'DAN "ŞEMDİNLİ'YE MÜJDE"

Başkan Kaya'dan "Şemdinli'ye müjde"

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Şemdinli ilçesi ziyaretlerinde yapacakları hizmetlerin müjdesini sosyal medya hesabında paylaştı.

15 Ekim 2024 Salı 20:31

Hakkari Valisi Ali Çelik, AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl, İlçe Protokol üyeleri, İlçe Başkanı Salih İnan, Belediye Başkanı  Fahri Şakar, Yüksekova ve Şemdinli Oda Başkanları, STK Başkanları, Şemdinli'den Esnafları, Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Ali Çelik, Başkanlığında Belediye konferans salonunda toplantı düzenlendi. Başkan Kaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda," Şemdinli ilçemizde mahalle ile köylerimizin durumlarını yapılan çalışmaları değerlendirdik.

Katılımcıların, tavsiye, öneri, talep ve görüşlerini dinledik. Sorunları çözüme kavuşturmak için Valimiz Sayın. Ali Çelik, ilgili kurumlara gerekli talimatları verdi.

Mahalle ve Köylerin;

- İçme Suyu - Sulama Suyu

- ⁠Kayalar Köyünde Gençlerimiz ve vatandaşlarımıza Halı Saha

- Mahalle, Köy ve Mezra Yolları

- ⁠Yayla Yolları ile diğer ihtiyaçların karşılanması için adım adım yol alınacak. Bizim yolumuz ülkemize ve milletimize hizmet etme yoludur. Devletimizin tüm imkanları ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

BAŞKAN KAYA YAPILACAK HİZMETLERİ SIRALADI

Vali Ali Çelik, Başkan Kaya, İlçe Başkanı Salih İnan, Şemdinli Belediye Başkanımız Fahri Şakar ile birlikte ziyaret ettikleri Üzümkıran köyünde vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, köylerde yapacakları hizmetleri sırasıyla anlattı.

Başkan Kaya," Üzümkıran Yerleşkesinde köylülerimiz için ciddi konut ihtiyacı olduğundan, Köye bitişik 2B vasfında olabilecek arazilerin, kadastro ve imar durumları için ilgili kurumlar nezdinde gerekli çalışmalar yapılacak ve konut ihtiyacı için gerekli adımlar atılacaktır.  

Üzümkıran Camii ve Taziye Evinin inşaat ve imarı için gerekli maddi desteğin sağlanması talimat Sn. Valimiz tarafından verildi.  

Üzümkıran Dere Islahında kalan kısımların yapılması için gerekli çalışmalara başlanacaktır.

Üzümkıran-Çatalca Yolunun, küçük ve büyükbaş hayvanlarının da geçişini kolaylaştırmak için yol genişletme çalışması yapılacaktır.

 Çatalca Köyü Sulama Suyu ihtiyacı için için proje çalışması yapılacak. Çatalca Köyü Camii için gerekli maddi destek ve  Önümüzdeki yıl meyvecilik mevsiminde; elma, fıstık, armut, Ceviz bahçeleri başta olmak üzere meyve ağaçlarının ilaçlama işlemleri için, gerekli desteklerin sağlanması talimatı verildi.

Alkeva (Köyü) Mezrası  Büyükbaş hayvancılığı desteklencek ve Sulama Suyu için gerekli proje çalışması yapılacaktır.

 Yufkalı Köyü  Meyvecilik için gerekli çalışmalar yapılacak.

 Sulama Suyu projesi yapılacaktır.

 Korgan Köyü  Köyün Kanalizasyon ve alt yapısı için gerekli proje çalışması daha sonra da köy içi yollarının parke taşı döşemesi çalışması için gerekli talimatlar verildi.

Sevgi, saygı, muhabbet duygumuzu diri tutup Şemdinli’miz için birlik ve beraberlik içinde çalışarak, vatandaşlarımıza hizmet etmek için yol yürümeye devam ediyoruz.

Bu güzel hizmetler için; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, ilgili Bakanlarımıza, Valimiz Sayın. Ali Çelik'e ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim birliğimizi daim eylesin" dedi.

uzumkiran-koy-2.jpguzumkiran-koyu-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.