15 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

BAŞKAN ÖLMEZ İSTİFA ETTİ.

Başkan Ölmez istifa etti.

Büyük bir sevgi ve gururla yürüttüğüm Hakkari Zapspor Kulübü Başkanlığı görevimden ayrılma kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum

18 Temmuz 2024 Perşembe 18:05

Büyük bir sevgi ve gururla yürüttüğüm Hakkari Zapspor Kulübü Başkanlığı görevimden ayrılma kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu kararı almak benim için oldukça zor oldu, ancak hem kulübümüzün hem de kişisel hayatımın geleceği açısından doğru bir adım olduğuna inanıyorum.Görev sürem boyunca birlikte nice zorlukları aştık, başarılara imza attık ve takımımızın daha da güçlenmesi için el birliğiyle çalıştık.

Bu süreçte bana verdiğiniz destek ve güven için hepinize teşekkür ederim. Hakkari Zapspor ailesi olarak yaşadığımız anılar benim için her zaman özel ve unutulmaz kalacaktır.İstifa kararım tamamen kişisel nedenlerle olup, kulübümüzün geleceğine dair herhangi bir olumsuz düşünce taşımadığımı belirtmek isterim. Aksine, Hakkari Zapspor’un gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına olan inancım tamdır.

Görevden ayrılma tarihim olarak 18.07.2024 belirlenmiş olup, bu süre zarfında tüm sorumluluklarımı devralacak kişilere eksiksiz olarak devredeceğim. Bu geçiş sürecinin sorunsuz ve etkili bir şekilde tamamlanması için elimden geleni yapacağım.

Hakkari Zapspor Kulübü ile geçirdiğim süre boyunca edindiğim tecrübeler ve yaşadığım güzel anılar için bir kez daha teşekkür ederim. Kulübümüzün başarılarına tanık olmaya ve desteklemeye devam edeceğim. Saygılarımla Özkan Ölmez

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.