26 Ekim 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara3°C

BAŞKAN YARDIMCISI ER HİSARCIKLIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Yardımcısı Er Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı işadamı Abdurrahman Er Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret etti.

25 Haziran 2013 Salı 16:22

Ankara’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile 1,5 saatlik bir görüşen Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkan Yardımcısı işadamı Abdurrahman Er, inşaat alanındaki genel sıkıntılar, istihdama yönelik neler yapılabilir, sınır ticareti ve Hakkari’nin genel sorunları dile getirerek bu sorunların biran önce çözülmesi hususunda başbakan ve bakanlar nezninde girişimlerde bulunulması hususunda Hakkari halkı adına Hisarcıklıoğlu'na rica etti.

Başkan Hisarcıklıoğlu ise Hakkari’ye önem verdiğini belirterek üzerine düşeni yapacaklarını söyledi.Başkan Yardımcısı Er, daha sonrada TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’de bir süre baş başa görüşerek kendisine Hakkari’nin genel sorunları hakkında detaylı bilgiler verdi. Hakkarihabertv.com

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.