08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BAŞKAN YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

BAŞKAN YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Hakkari Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu iki ayrı mahallede yapılan yol yapım ve genişletme çalışmalarını yerinde denetledi.

14 Temmuz 2010 Çarşamba 17:01

Feyzullah Taş: Belediye tarafından Halife Derviş ve Dağgöl mahallesinde başlatılacak olan yol genişletme ve kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Bedirhanoğlu, imkanlar çerçevesinde her iki mahalleyi en kısa zamanda kilit taşına kavuşturacaklarını belirtti.

Bedirhanoğlu, "İmkanlar dahilinde birçok mahallede yol genişletme ve kilit taşı çalışmaları başlatacağız. Yıllardır toz ve çamurdan geçilmeyen İmam Hatip Lisesi arkasında bulanan Halife Derviş ve Dağgöl mahalleleri ve eklentilerinde yol genişletme yaptık. Çalışmalar nedeniyle araçların geride bıraktığı toz dumanının vatandaşı rahatsız etmemesi içinde itfaiye ekibinin yardımıyla suluyoruz. İş makinelerimizi mahalleye yönlendirerek gerekli düzenlemeyi yaptık. Her iki mahallede kademeli bir şekilde kilit taşı çalışmalarımız bugünlerde start alacaktır. Her zaman olduğu gibi yine mahalle sakinlerinin desteğini arkamıza alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.