18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

BAŞKAN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari de yapılacak olan Hakkari Belediyeleri birliği çalışmalarının yapılacağını belirtti.

28 Ekim 2009 Çarşamba 14:30

Önceki gün Çukurca Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ı makamında ziyaret eden Başkan Bedirhanoğlu, Hakkari'de çalışmaları başlayan Hakkari Belediyeler birliği çalışmalarının başladığını ve kısa bir süre içinde projelendirme çalışmalarında başlatılacağını söyledi.

 

  Hakkari deki DTP li belediyelerin birbirlerine destek vermeleri gerektiğini belirten Bedirhanoğlu,”Biz Hakkari DTP Belediyeleri olarak birbirimize destek ziyaretleri yapıyoruz. Bunun amacı yerinde çalışmaları görmek büyük ölçü de birbirimize destek vermek ve birbirimizden bazı şeyler öğrenebilmek için ziyaretlerde bulunuyoruz.DTP'li belediyeler olarak aramızdaki bu dayanışma bir kardeşlik dayanışmasıdır. Hakkari belediyeleri olarak beraber yapacağımız çalışmalar var . ilk olarak Hakkari Belediyeleri adı altında yönetim birliği çalışmalarımız var. Şu anda arsa tahsis aşamasına gelmiştir. Arsa tahsis çalışmalarımız bittiğinde artık projelendirme çalışmalarımız başlayacaktır. Biz aynı ideallerin peşinde koşan belediye başkanları olarak birbirimize her konuda destek vermek zorundayız. Destek vereceğiz. Bu ziyaretimizde amacı budur” şeklinde konuştu.

 

 Çukurca Belediye Başkanı Mehmet Kanar'da bu kapsamda çalışmaları olduğunu ve Bedirhanoğluna geliş amaçlarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade ederek, ilçede yetişen üzümleri ikram etti.(Hakkarihabertv.com)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.