08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BAYAN BAŞKAN DENETİME ÇIKTI

BAYAN BAŞKAN DENETİME ÇIKTI

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Demir, Zabıta Müdürü Fahri Berkay ile belediye daimi encümenleri ile birlikte lokanta ve pastaneleri denetledi.

01 Temmuz 2009 Çarşamba 15:11

Yaklaşık bir hafta önce görevine atanan Hatice Demir, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Başkan Demir ve beraberindeki zabıta ekipleri lokanta ve pastanelerde çalışanların kıyafet, el, tırnak, saç ve sakallarına yakında bakarak kontrol ettiler. Halkın sağlığı ile oynamaya çalışan iş yerlerine göz açtırmayacaklarını belirten Başkan Yardımcısı Hatice Demir, zabıta ekipleri öncülüğünde denetlemeleri iki katına çıkarttıklarını belirtti. Yaz ayları ile birlikte işyeri sahiplerinin çok daha temizliğe dikkat etmesi gerektiğini anlatan Demir, denetledikleri 6 ayrı lokantanın hijyenik bakımından üstlerine düşen görevi yaptıklarını görünce de vatandaş adına sevindiğini belirtti.
Demir, "Zabıta Müdürümüz Fahri Berkay, yılların birikimine sahip. Kendisi lokanta, pastane ve bir çok iş yerini haftada en azında 3 defa denetliyor. Zabıta ekiplerine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bugünkü denetimde olumsuz bir durum ile karşılaşmadık. Temizliğe dikkat eden bu lokanta sahiplerine ve çalışanlarına vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Denetlediğimiz lokantalar bizden tam not aldı diyebiliriz" şeklinde konuştu.NECMİ ERTUŞ(İHA)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.