08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BDP İL YÖNETİMİ GÖZALTINA ALINDI...

BDP İL YÖNETİMİ GÖZALTINA ALINDI...

Hakkari'de Demokrasi ve Başı Partisi (BDP) İl Başkanı, merkez ilçe başkanı ve yöneticilerinde aralarında bulunduğuz 10 kişi gözaltına alındı

09 Haziran 2010 Çarşamba 09:40

 Hakkarihabertv.com bilgiye göre, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sabah saat 04:00 sıralarında yaptıkları eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda BDP Hakkari İl Başkanı Mehmet Sıddık Akış, Merkez ilçe Başkanı Seyhan Şahin, eski DTP İl Başkanı Hıvzullah Kansu, parti üyesi İzzet Belge, parti eş başkan yardımcısı Berivan Akboğa, DÖK üyesi Fatma Duman, ilçe eş başkan yardımcısı Hünsa Sağın, parti üyesi Tahir Koç, Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabiri Hamdiye Çiftçi ile parti üyesi Baki Özboğanlı'da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Neden güz altına aldıkları daha öğrenilemeyen başkan ve parti yöneticilerin KCK operasyonu kapsamında gözaltına alındıkları iddia edildi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.